Zase nejsme spolu

Zase nejsme spolu

Anotace: z 29.1.2013

Sbírka: Oblek z oblak

Dvoří se mi na dvoře
v plné pokoře
kouří
opřen o dveře
opředen závistivými zvěstmi
že pěstmi si zvyšuje svou prestiž
zabředen do myšlenek když vstupuje na refýž
s rozbředlým sněhem.

Během let chodím vyprávět pár vět
o jeho něhou zbarvených očích
když vkročí nenadále a namále má
když na mé korále na krku dá
svou ruku
nenechavou.

V nocí tmavou splynul
minul mě
jako minule
když plynule jeho řeč se svinula do tvaru
potvory v otvoru.

Zase nejsme spolu.
Autor Jiřinka Mignonka, 29.01.2013
Přečteno 500x
Tipy 1
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí