samota v davu

samota v davu

Anotace: nechci už stát v davu sám

stojíš sám uprostřed davu

a hledáš jakým směrem jít

abys mohl v klidu a s láskou  žít

¨

 kolem tebe však davy lidí šílí

a tebe  vnitřní samota ubíjí

 

chtěl by jsi všem kolem sebe svoje srdce dát

a začít se s nimi smát

 

ale cítíš ve svém srdci zmar a bol

protože  nejsi takový jako ostatní co kolem tebe šílí

 

a každý chvátá a neví proč

a ty chceš zvolat

 

zastavte své rychlé kroky

stejně nedoženete své roky,které mizí v dál a dál

 

a ty zde stojíš sám a sám

a zoufale voláš o pomoc

zůstaň se mnou celou noc

abych nebyl už jen sám a sám

a nemusel se tmavé noci bát

Autor jiří slunce, 29.01.2013
Přečteno 457x
Tipy 3
Poslední tipující: Secretive, Adelheidis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí