Slova nevyřčená

Slova nevyřčená

Anotace: ................

v očích touha
ochutnat ovoce nepoznané
které za ploty dozrává
a každý den stále více voní
tak jako rajská zahrada
v níž rozkvétá přítomnost

a paže lačné dotyků
té něhy spící v saténu
po které dlaně jako vlna
jen vánkem pouhým hnaná vpřed
k cíli jenž padá za obzor
kde skryta snad i budoucnost

však na jazyku zůstává pár slov
s chutí vřelého citu
jenž jsou znovu a znovu
polykána v trapné ticho
v nemž rozplynou se
a nasytí hladovou minulost

ta slova nevyřčená
tíží mé nitro jako kámen
pod nímž srdce jen stěží bije
a naděje se v mysl nedostává
zrovna teď
když ji potřebuji
když duši mou plní lítost
Autor James Libustka, 30.01.2013
Přečteno 452x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Niky88, Miriska, Josephine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí