Sama

Sama

Anotace: Utekl jsi mi, no nemysli si, že já zůstanu i nadále sama .. !

Sama v pokoji sedím
a na padající sníh smutně hledím.
Vzpomínám, jak jsi mi lásku vyznával,
tehdy netušila jsem, že jsi si se mnou zahrával.

Nezáleželo ti na tom, jak se mám,
hlavně, že v posteli jsi neležel sám.
Neposlouchal jsi mé prosby a přání,
důležité bylo jenom večerní milování.

Každé ráno po probuzení,
zjistila jsem, že vedle mne nikdo není.
Nechápala jsem, spíše pochopit jsem nechtěla,
tvou krutost a zároveň tvář anděla.

Tvé brzké odchody vysvětlovala jsem si prací,
brzy zjistila jsem, že mé city k tobě se ztrácí.
Teď tady s naší malou holčičkou sedím,
její pláč utěšuji láskyplným obejmutím.
Autor alenagrackova, 30.01.2013
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je škoda. Ať je lépe.
RM.

30.01.2013 23:21:53 | Robin Marnolli

je to sice jenom vymyšlené, ale i tak děkuju :-)

31.01.2013 19:48:18 | alenagrackova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí