jsi jako jarní vánek

jsi jako jarní vánek

Anotace: brzy přijde jaro krásný čas

 

jsi jako jarní vánek

který hladí můj spánek

 

jsi jako  květina, která svou náruč otvírá

když  k ní kráčím jarní  orosenou travou

a hledám tu svoji lásku pravou

 

 jsi ta ,která by  malou  lesní vílou měla být

a se kterou bych mohl po cestě svého života jít

 

a při tom ze studnice lásky společně plnými doušky pít

a o tom co nás krásného čeká jen snít

 

pak přišla by ta krásná chvíle

kdy došli bychom společně k vrcholům rozkoše a touhy

a život by náhle nový smysl měl
 a už by nás vůbec nebolel

Autor jiří slunce, 30.01.2013
Přečteno 590x
Tipy 3
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine, střelkyně1, Secretive
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Probouzí se ve mě jaro,pěkná oslovila mě proto dávám TIPA:)

30.01.2013 21:20:04 | Jacob P. Verlaine

Báseň tato jarní zdá být se jest. Nebo ne?:)

30.01.2013 18:42:02 | Dr. Překlepto

tak to by bylo krásné:))

30.01.2013 18:26:30 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí