O nás

O nás

Anotace: Pro.....

Přeju si...

Až se jednou setkáme,
až řekneš "mám tě rád",
doufám že nám to výjde,
já nechci tam jen tak stát.

Doufám...

Že spolu budeme,
i když dálka je velká,
že naše rty nebudou němé,
ty- můj kluk, já- tvoje holka.

Chci...

Být s tebou bych moc chtěla,
na tvářičku bych tě políbila,
ty by ses ke mne přitulil,
a dál semnou jen tak snil..
Autor Mazlinkaa, 16.01.2007
Přečteno 567x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

smutek, naděje a touha... to cítím...

14.02.2007 16:58:00 | Ksíkos

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí