Němou slepotou

Němou slepotou

Anotace: ...

O smutku vím tolik,
že nedovedu o něm psát
a o lásce...?
...tak málo
že začínám se těch slov zas bát

Moudrá kdysi byla a plná krásy,
utrápená žalem,
teď jen mráz a vítr čechrá její vlasy...

Tepe srdce její,
volá, jak kostelní zvon

křičí o pomoc...
až v hrdle uvízl poslední tón

Ve slepých očích s němou tváří,
poslouchá své srdce,
jenž uvěřilo lháři...

v cele s pouty na rukou
spí s němou slepotou...

jen tichý hlas z dálky zní,
slib srdci dává,
že všechna bolest zas odezní...
Autor Lenny, 31.01.2013
Přečteno 452x
Tipy 3
Poslední tipující: Sarah, Joe Vai, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v prvním řádku asi mělo být "t"
:-)
RM.

31.01.2013 07:31:17 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí