měření světa

měření světa

Anotace: ... upřímné pavučiny na mezi ...

.
na konci na poli na kopci
uválení při povodni rytíři
od rezi dočista rozežraní
už ti asi zbylo jen léto
prošpikované pod kůží
úplně novou olejničkou
zamávané tvé včerejší
pohlazení hledalo tě
upřímné na mezi
.
Autor a_tao, 31.01.2013
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí