Tak jak to bejvá..

Tak jak to bejvá..

Anotace: Tahle básnička je speciálně pro mého bývalého přítele,troufám si tvrdit,že to pochopí...

Milovat pro mě neznamená spokojeně s tebou žít,
milovat je krásné, však tebe já musím nechat jí.
Stratila jste tě, pro svojí bázeň,
prosím tě odpust mi, byla to chyba,
já vím,že ty doma, máš tvrdou kázeň,
jenže to, ještě nemusíš, být jako ryba.
Chladný a bez citů,víš že to bolí,
teď pláčeš pro tu,jenž si miloval,
kdyby to šlo,vše vrátil bys zpátky,
abys jí nikdy,nikdy nepotkal.
Jenže čas nejde bohužel vrátit,
nejde změnit minulost,
nechtěla sem tě, nechtěla ztratit,
potřebovala sem tě a tvojí pomoc.
Tos ty ovšem nikdy nechápal,
tak proč ses, proč,jen po tom netápal?
To ti na mne aň trochu nezáleží?
Nebos to zbaběle nechtěl znát?
Vždyť láska není krádeží,
a lásku,tu já sem ti chtěla dát...
Autor Mania Dardeville, 16.01.2007
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí