láska a zimní čas

láska a zimní čas

Anotace: zima- láska- naplnění- není to však jenom snění ?

moje lásko nastal zimní čas
a klid a pohodu odnes mráz

 

odnesl jí od nás dále
i když mám rád tě stále

 

i když myslím na tvé nahé tělo
které by se ke mně tulit chtělo

 

i když myslím na splynutí duší
které každá láska tuší

 

i když myslím na pochybnosti
kterých je kolem nás dost a dosti

 

i když myslím na něžné milování
jehož naplnění krutý mráz venku brání

protože v té zimě nelze venku ani stát
a natož si svojí lásku dát

protože chlad srdce svírá
a touha prchá v dál

 

i když každý po ní touží
ale zima lásku stále zkouší

počkáme si na jaro
které za čas zase přijde

a s ním i krásné chvíle
které má každý z nás rád

když od sluníčka může
do svého srdce teplo brát

a pak ho druhému,kterého má rád dát

dát ho plnou hrst i lásky a něhy
která překoná i zasněžené břehy
které te´d mezi námi stojí
a moji touhu po tobě neukojí ………….¨

Autor jiří slunce, 31.01.2013
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí