jaro

jaro

Anotace: pocit jara...

Tvá láska je něžná
jako přicházející jaro
cítím ho v každém paprsku slunce,
který vyhlédne zpoza mraků
a pohladí mou tvář,
jako ji hladí tvé prsty
a já se usmívám,
jsi můj smích tedy,
mé slunce,
má něžná vzpomínka,
kterou přivane vítr
a rozechvěje mé rty,
tak jako ty je rozechvíváš
svými polibky,
jsou opojné a sladké,
jako vůně jarních květů
a ačkoli je kolem sníh,
já cítím teplo,
Ty jsi jaro v mém srdci...
Autor Andee, 01.02.2013
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: Inna M., bokken
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně zamilovaná.

02.02.2013 17:39:36 | Inna M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí