Láskovyznání

Láskovyznání

Anotace: Miluji tě

Láskovyznání

Musím hnedka všem vám říci
to jež má duše do světa křičí
a sice že jsem bláznu král.
Já jsem se zamiloval.

Láska občas drsná zdá se,
nic však její kráse nevyrovná se.
To co na srdíčku tak krásně hřeje
zabije každý pocit chladu a beznaděje.

Lásku svou však musíme chránit
a před vetřelci ji dobře bránit.
Postavíme z lásky plot
jež nejde přelést ani obeplout.

Hvězd na obloze hodně zdá se,
ovšem nevyrovná se svit tvé kráse.
To co vyzařuješ má lásko ty
to tisíc sluncí neumí.

Chtěl bych vlastnit kosmickou loď
a celý vesmír s tebou obeplout.
S oken v dálky bychom koukali
a v beztížích se líbali.

Jsem nesmírně rád že jsme se našli
zažijeme mnoho nocí plných vášní,
splním ti cokoli budeš má lásko chtít.
Musíš si mě prostě vzít.

Červenec je krásný měsíc pro to co chcem udělat
červenec je měsíc kdy se budem brát.
V červenci a potom celý život jen
budem plnit si náš sen krok za krokem.

Pak v budoucnu v beztížném stavu
budou koukat naše děti na tuhle správu,
jež píšu teď v básnickém šoku.
Řeknou: Tati, jseš cvok všech cvoků.
Autor Desktop_men, 02.02.2013
Přečteno 576x
Tipy 1
Poslední tipující: Secretive
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

gratuluju...
ať vám to vydrží aspoň do tý svatby .. ;))

02.02.2013 00:39:49 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí