Plosím

Plosím

Anotace: poradte

Nesnaž se víc, už necítím bolest.
Už nemám co brečet, slzy mi vyschly.
Nemyslím na tebe, aspoň se snažím,
ale ty víš, že po tvé náruči bažím.
Vím, že jsem hloupá,ale jak se mám bránit?
Jak svý srdíčko před tebou chránit?
Ublížils mi a ubližuješ stále,
copak utrení mé je pro tebe malé?
Nestačí ti vidět, jak moc mě to bolí??
Chodím jak tělo bez duše,pch mám doufat, že se to zhojí??

Poradte mi lidíčky, jak zahnat moje splínečky
Autor Natalie Kolářová, 28.02.2005
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí