Noční touhy

Noční touhy

Anotace: opojení verši

Hnědavé tůňky něhou se plní,
oči tiše slastí zavírám.
Měsíc pluje do novoluní
a já vím,že rád tě mám.
 
Netopýr mezi hvězdy letí,
s tebou chci jejich třpyt zřít.
Pod nebem nocí v našem století,
láskou do němoty se zpít.
 
Tvou ruku cítit na svém těle
a tvého se něžně dotýkat.
Polibky vášně a tak smělé
a štěstím se zcela zalykat.
 
S tebou je krásně,
bez tebe jen šedé,prázdné nic.
Tak proto píšu tyhle básně
a píšu....píšu,však život je mnohem víc.
Autor Makonn, 05.02.2013
Přečteno 443x
Tipy 3
Poslední tipující: Emka, Miriska, Pitrýsek.A
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí