Odvykám ...

Odvykám ...

Anotace: Pomalu odvykám samotě...

Odvykám
Touze být sám v bytě, co samotou páchne
Jako starý krám.

Stačí pár
Jemných řas, co sklopí se pomalu a krásně
Jako lásky chrám.

Odvykám
Kouři po cigaretách, co uchytil se všude kolem
Tebe téměř mám.

Chci chutnat
Tak častokrát chvíle s tebou strávené
A víno přichystám.

Noc bude růž
Kterou by sis zapomněla u mne v koupelně
Kde teď pobývám.

Tak mi slib
Že přijdeš aspoň jednou a ne jen ve snách
Prozatím usínám
Samotě odvykám ...
Autor Zasněný básník, 05.02.2013
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fajn text. pěkně.

05.02.2013 21:20:30 | Robin Marnolli

Odvykat samotě jde samo, naopak je to mnohem horší... Ale tobě přeju, ať se vracet nemusíš ;)

05.02.2013 20:43:00 | Ollie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí