Nalezený poklad

Nalezený poklad

Anotace: Snad uchovají si ho, snad budou ho držet u sebe a nikdy ho neztratí...

Něžný kvítek v dlani
Máš uschovaný
Jako nejdražší poklad
Který mohla Ti dát

Malý úsměv na tváři
Tvé oči světlem prozáří
Protože je tvou
Maličkou princeznou
Ze světa pohádek
Kdes‘ ji objevil
Aniž bys tušil
Že našel si poklad
Kterého se nemůžeš vzdát
I kdybys chtěl
Autor Santinan Black, 06.02.2013
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí