Tělo se vznáší

Tělo se vznáší

Anotace: Musím příště lépe rozeznat, zda milenec vychází ze slova milovat nebo ze slova sex.. :)

Cestoval jsi vlastní tváří
po mém nahém těle
černá tma v níž tvé oči září
nepůsobí vůbec směle

Mám tendence si dravě brát
co mi v tuto chvíly patří
všechny tvé kouty pečlivě osahat
mám pocit, že vydám
v tu chvilku i za tři..

Jenomže když tvé tělo bylo v mém
naoplátku ti mé poslalo své srdce
odcházím v pocitu velmi zmateném
a tak nějak cítím, že se mi pryč nechce

Prý se opět spojíš rád
však vždy a pouze tělesně
svou tíhu mysli nedám znát
..
tělo se vznáší, duše si posteskne
Autor Kite.Kat, 07.02.2013
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Jan Urban
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké dílko. K anotaci -- asi z obojího. Potom je to nejlepší.

08.02.2013 23:32:48 | Jan Urban

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí