Vášen

Vášen

Anotace: ..vášen' to nemusí ještě láska být,...

Měsíc je koráb na kterém láska prý pluje,
při svitu jeho ty největší sliby se dávají.
Proč ale ráno když slunce vyjde,
některé z těch slibů rychle se zapomínají?

Kouzelnou moc měsíci básníci přisoudili,
není vše láska na co se v noci dívá,
lidi však i jiné city si osvojili,
co lásku taky někdy mu připomíná.

Mysl se zatemní a oči se sklápí,
to jenom ten co zahořel vášní pochopí.
Vášen' však láskou nemusí ještě být.
vášen' ta může ráno člověka každého opustit.
Autor jozífek, 08.02.2013
Přečteno 381x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí