Jsi

Jsi

Anotace: Co všechno může pro Vás (muže) dívka být? :)

Jsi jak sůl v ráně pod kůží
Jsi mlha a snášíš se do růží
Jsi pramen, co nikdy nevyschne
A léčí.

Jsi ráno, které budí zpod křídel
Jsi Godot, který nikdy nepřijde
Jsi dívkou, která roztrhá i zacelí
Jsi zvláštní.

Jsi poupě vzadu v zahradě
Jsi Bílá paní na hradě
Jsi všechno, co bych mohl mít
Ale nemám...
Autor Zasněný básník, 08.02.2013
Přečteno 465x
Tipy 2
Poslední tipující: majdik 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí