Skrývám

Skrývám

Anotace: Stačilo pár chvil

V němotě skrývám nejhlubší křik
jež potrhané struny má
v celém svém životě jediný okamžik
mě právě zajímá

V úsměvu tajím mocný žal
co prožírá mi duši
tělo mé sis snadno vzal
však srdce smutek tuší

Snažíš se zaplatit mi úsměvem
že cestu svou již dávno máš
mě jsi prolít rychlým během
však přítomnost mou
dále již nestrádáš

Kolik nocí předemnou
mi hodlá tvé jméno dát
se smuteční předehrou
musím jimi vrávorat

Se slzami v koutcích zraku
koukám na tu krásu
mysl ve výšině mraků
čeká na svou spásu
Autor Kite.Kat, 08.02.2013
Přečteno 530x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí