Okamžik lásky

Okamžik lásky

Anotace: ..kdy vámi projede pocit 'brečet a smát se, možná létat'

Ledové ostří

do modrých očí

 

Zpomalený dech

a trochu řidší vzduch

 

mým tělem projel vzruch

 

A když dotkneš se

tak jako andělé pohladí

svými křídly

Na ruce pel

z tvojí kůže jak

popisek křídy

 

Mé srdce bylo šťastné tak

že zvracela jsem krev

Motýlí šimrání v oblasti střev

 

A rozum ztratil se

-utopen citem

-u m a č k a l o jej chvění

 

Jako když

řízneš se

nechtěně břitem

 

/Ale krev neteče

žádná tu není/

 

Za chvíli bolest

 či zdánlivé pálení

 

Na mysli protest

však srdce tvé

už rozhodnutí nezmění

Autor Lioness, 09.02.2013
Přečteno 468x
Tipy 13
Poslední tipující: Draconian, Loveless, V.N.Losinský, Akrij8, Empie, Květka Š., readman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí