Vodo živá

Vodo živá

Anotace: ...

Rozpusť prameny, rozpusť prameny
vodo živá
úžin copů svých
svými rameny, svými rameny
řeko sivá
k branám rtů, chci pít z nich.

Architekt žal nám postavil hráz
silná voda mnohé zmůže
odolává nesnázím
kolik denně nasbírám krás
ze tvé šupinaté kůže
bárky snů v ní nacházím

Chtěl bych z tebe pít, pít, pít,
já žízním u pramene
je tekutý písek času
vždyť já chci pouze žít, žít,žít
zakletý do křemene
či pavučin tvých vlasů.
Autor Akrij8, 09.02.2013
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí