K čemu nám vlastně je?

K čemu nám vlastně je?

Anotace: Úvaha nad životní láskou.

Láska,toť věc prapodivná

Rodí se a zaniká

Ta životní každého potká

Však nikomu nic neříká.

 

Dobýt,prožít,zahodit

Tak nakládáme s ní

Dřív,než začne něžně znít

Vrhnout do příštích dní

 

Ptám se,proč trápí nás?

Proč vlastně je v zemi zdejší?

Když,až celou ji ztratíme

Začne být nejkrásnější?

 

Není to Fénix,jenž v popel znovu vzplane

Není to písnička,co může krásně znít

Stále ji hledáme,to nikdy nepřestane

Získat,prožít,zahodit.

 

Ptáš se,jak získat ji?

Životní lásku?

Všichni ji prožijem

Však dáme ji v sázku.

 

Kdo žiješ v naději

Že zpět se vrátí

Pomni,že kdo ji měl

Navždy ji ztratí!

 

 

Autor Bakchus, 11.02.2013
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí