Ve sněhu

Ve sněhu

Anotace: Z kopce plného sněhu.

Brodím se kupami sněhu, který je mi nad kolena,
a když se propadnu, nemůžeš mě vytáhnout, jsem zaklíněná do půl těla.
Nepodáš mi ruku, snažíš se vyprostit silou chlapa,
o ní nepochybuji, ale možná bych jinou tvoji pomoc přivítala.
Jenže ti to nikdy nedokážu říct, na to si tě příliš vážím,
nechci ti ublížit, neb tvé srdce pouhým dotekem nezahojím,
raději tě dál vedu ve sněhu a hledám ti stezku,
jdeš v mých stopách, no a pak mi na oplátku razíš cestu,
to je pro mě chvíle spojení a snad konec zármutku,
více, než si můžeme představit má láska portrétů.
Někdy bývá skryta v obyčejných věcech, kterým neumíme dát jména,
ale potěší nás, vryjí se do paměti, srdce do konce života.
Autor Berry, 11.02.2013
Přečteno 531x
Tipy 3
Poslední tipující: Danger
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na tebe perfektní,vylité city.určitě jednou po vaší cestě porostou květiny.

10.03.2013 15:27:55 | Danger

To by se to ten druhý musel dozvědět... Aby byla naše... Asi zůstane platonickou ;-)

11.03.2013 20:06:36 | Berry

Ten text se i docela líbí, ale ta forma mi to kazí...

11.02.2013 21:15:45 | Robin Marnolli

Forma básně? Moc na sílu? Jinak děkuji.

11.02.2013 23:25:46 | Berry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí