Ztracený sen

Ztracený sen

Anotace: smutná báseň

Takové divné ticho a venku už se šeří,
hlavou mi plují černé mraky.
To jenom srdce ještě věří,
já už jen na zázraky.

Dusí mě strach a nevím z čeho,
co horšího se může stát?
Tak ještě naposled a s něhou:
mám tě rád!
Autor Alias, 12.02.2013
Přečteno 468x
Tipy 3
Poslední tipující: lucie.Tee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí