Ty si

Ty si

Anotace: Pre slniečko

Si krásny keď zaspávaš,
si krásny keď spíš.
Si krásny keď sníš,
s krásny,keď sa prebudíš.

Si motor môjho tela,
si ten,
čo som vždy chcela.
Si ten čo,
smútok z tváre utiera mi,
keď zmáčam ju so slzami.

Biješ mi v srdci,
noc i deň.
Ja viac a viac,
ťa Láska chcem.
Prúdiš mi krvou,po tele,
či chceš ma pýtam sa nesmele.

Vtlačíš mi pusu,
namoje vlhké pery.
Potom tíško zašepkáš,
láska máme to,
čo dávno sme chceli.

Žiť jeden pre druhého,
nesmierne teší nás.
Lásku si vyznávať,
každý deň znova a zas.
Autor smoulinka, 16.02.2013
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí