Dobrou noc baletkám

Dobrou noc baletkám

Anotace: Já vím, že jednou dám dobrou noc baletkám.

Jak bosé tančí životem
po nocích těsně nad ránem.
Tanečním krokem za krokem,
tak bosé tančí životem.

Já vím, že jednou dám
dobrou noc baletkám.

Já jimi v kruhu obklopen.
Obklopen kruhem krásných žen.
Ty ženy v srdci vyryté.
Já jimi v kruhu obklopen.

Já vím, že jednou dám
dobrou noc baletkám.
Autor J. Póža, 16.02.2013
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí