Zloděj

Zloděj

Anotace: Ukrádat, ukrádat, ukrádat...

 

 

 

ZLODĚJ

Sebrat najednou?
       Ne!
 Raději ukrádat, po částech…

Zuby svírající jazyk
 ti dávají právo nevypovídat.

Pevné objetí krátí tvůj dech.
          Jsem zloděj tvého stínu
                                        z koutků úst.

Autor srni, 16.02.2013
Přečteno 453x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí