Slzy

Slzy

Anotace: ... trochu jinak

Slza ukrytá pod víčky
skrývá se před pohledy lidí.
Jak v lastuře vzácné perličky.
Možná se za pláč stydí.

Slza se třpytí na řasách
jak ranní rosa v pavučině.
Možná, že má z pláče strach,
je přesvědčena o své vině.

Jiné po tváři kutálí se,
jen ať je lidé spatří.
Vždyť slzy neublíží kráse.
Vždyť slzy k lásce patří.
Autor danav, 17.01.2007
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje dílka vypovídají o citlivé duši. Děkuji za milé pohlazení.

17.01.2007 10:08:00 | Lazuri

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí