JISKRA MÉHO SRDCE

JISKRA MÉHO SRDCE

Anotace: Básen je o lásce která se rychle rozzáří a už nejde zapomenout...

                                            Když tvé oči zatřpytí se, 

                                           vidím jiskru rozzářit se, 

                                           jiskra žhavá jak to slunce, 

                                                     dostane se do mého srdce. 


                                                    Tam již hoří velký plamen, 

                                                    co neuhasíš jen tak za den, 

                                                    hoří více každým dnem, 

                                                    a já v tebe doufám jen.

 

                                                    Řekni něco, at už hoří ode mně, 

                                                   a do tvého srdce dostane se, 

                                                   proč mi říkáš jenom NE, 

                                                   když už plamen nezhasne. 


                                                   Tak pojd ke mně blíž, 

                                                    at to teplo cítíš víc.


                                                  Vždyt to hoří pro tebe,

                                                   moje jiskra do nebe, 

                                                   a když ona řekne ANO.

                                                   je to štěstí samo.


                                                   Konečně i pro mě jistá,

                                                   rozzáři se tvoje jiskra,

                                                   já to věděl od začátku,

                                                   že ty a já jsme na počátku. 


                                                   Moje jsi už konečně, 

                                                    nechám si tě věčně, 

                                                    světlo moje, LÁSKO moje,

                                                    drž se mě, já nikdy nepustím tě.


                                                    Víš že já jsem tvůj a ty jsi má,

                                                    tak proč slova zbytečná,

                                                   tohle bylo pro tebe,

                                                   ze srdce, ode mne. 


                                                     

                                                   

    

Autor DOMCO101, 18.02.2013
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí