Zimní smutek

Zimní smutek

Anotace: O tom jak alkohol může zničič lásku..

Citíš prázdnotu,

prázdnotu uvnitř těla,

cítíš nahotu,

víš, že jinak jsi se rozhodnout měla



Čas, který nelze vrátit,

byl osudový

Máš chuť o zeď hlavou mlátit,

protože ten čas byl až příliš snový.



Tvou prázdnou duši jen naplňují slzy

nemáš chuť dál žít

Slyšíš, že všechno bude dobré brzy

a pravíš, že v životě už nebudeš pít



Svých slz se napiješ

ale stále cítíš prázdnotu

tolik nenáviděné víno si doliješ

ale stále vzpomínáš na tu nahotu..
Autor silessa, 18.02.2013
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí