Neschopna

Neschopna

Anotace: Bylo, není..a přeci jen něco zůstalo

Vidím tě přicházet
a ztrácím půdu pod nohami
mám pocit, že jsme náhle sami
okolo nás již žádný svět

Neschopna nic povědět.

Vzrušená tvou blízkostí
omámená zvláštní krásou
se duše z těla vyprostí
a dva momenty z nás jsou

Tvůj odchod končí lítostí.

Lítostí nad tím, že bylo a není
či že se vůbec konalo?
Skončily akty, zůstalo chtění
a nebylo jej nemálo.

Jak z krásného snu hořké probuzení.

Ve všech tvářích tvoji nacházím
za všemi rohy stojíš,
ve snech tě tiše provázím,
zhluboka dýchám, všude voníš

Já vim, že ti nescházím.
Autor Kite.Kat, 19.02.2013
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: kolemjdouci
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zkus to napsat ve 2 nebo třetí osobě...vyzní to lépe.
RM.

19.02.2013 23:12:07 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí