V horečkách

V horečkách

Anotace: Tak nevím, mám horečku, stýská se mi a nebo je to prostě láska? Omlouvám se za obsah, mám horečku,ale to ostatní je taky pravda .o)

Celý den leží naznak a pluje

hraje si s litosférickými deskami mysli

posouvá je kamsi za obzor

kam mohu jít bosou nohou vánkem.

 

Sám a přece hledám tvůj kontinent,

hrajeme scrable beze slov,

němí jsme se narodili, němí nezemřeme,

jen sfingy mluví pohledem.

 

Čas dun tisíckrát se přesypal,

náš ještě nevypršel kapkami deště

roztáhnout touhu a tančit v něm,

tu jedinečnost nechytíš do dlaně

 

 

Sahám dálkou paprsčitých okamžiků

po sebraných spisech nového dne

a v řádcích vynechávám bílá místa pro tebe

abys je naplnila slovem po okraj

 

...a dala mi pít...

 

 

 

 

 

Autor Akrij8, 21.02.2013
Přečteno 336x
Tipy 11
Poslední tipující: chci_uverit, Radhuza, V.N.Losinský, Psavec, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, to mě moc těší :o)

23.02.2013 19:15:46 | Akrij8

...líbí se mi :)

23.02.2013 19:02:15 | Radhuza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí