Pro V. (IX.)

Pro V. (IX.)

Anotace: Velice spontánní...

Pro V. (IX.)

Kouřím
vykloněná z okna
s tím posledním absurdním hříchem
nejsem schopná cítit
a přesto tě miluju
jako ještě nic jiného
Hloupá klišé se mi
derou pod pero
ale všechna vyjadřují
to čím jsi pro mě:
vším
Připadám si jako pitomec
uzavřená ve své kleci okleštěných
myšlenek a omezeného života
Ráno mě přijdou zastřelit
můj svět nikdy nebyl plnohodnotný
Nemohu ti nic vysvětlit
protože ve svých myšlenkách
nikdy nejsem mnou
Neutěšená noc mi nedává žádného východiska
je černá a nevidím na krok
ani na mou špičku nosu
která by mi možná
dala pocítit skutečné věci
a skutečnou mě
Autor .K.r.i.s.t.y., 21.02.2013
Přečteno 639x
Tipy 3
Poslední tipující: Loveless
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokračuj

21.02.2013 18:04:07 | CCGREE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí