Srdce mluví

Srdce mluví

Anotace: Pro Tebe Drahá Martino

V Brně 23.2.2013 

 

 

Pro Tebe Drahá Martino

 

Srdce mluví

 

Žárem srdce svého

Tě lásko miluji

jako rozkvetlá louka

ve mě hřímáš

srdce mé na dlani máš

jsi žena jediná

kterou v srdci mám.

 

Netoužím po jiném

než s Tebou být

srdcem na Tebe myslím

den co den

myšlenky  mé

jsou jen s Tebou.

 

Věř mi srdcem lásko

cit a rozum v srdci mít

žár důvěry není lehký

vše se neskrývá

jen za minulostí.

 

Rozkvetlou loukou

chci s Tebou jít

větrem,deštěm,vichřicí

s Tebou po boku být

vše řešit

nejen se trápit.

 

Žár není jako svíčka

jeto srdce v ohni

jež se hýčká

jako květ

na louce rozkvetlé.

 

Na dlani mé srdce máš

že to není lehké neříkám

 

Kvítkem louky rozkvetlé

žárem srdce mého

buď prosím dál...

 

 

 

 

 

Autor JarekBrnoCz, 23.02.2013
Přečteno 463x
Tipy 1
Poslední tipující: whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tip

24.02.2013 12:10:02 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí