Jsem vůl

Jsem vůl

Anotace: I vůl se umí omluvit

Nedokonalost má

 

Nejsem dokonalí

to vím i já sám

však srdce mé ví

že rád Tě mám

 

jsi žena

krásná a chytrá

s lepším přehledem

než mám já sám

 

jsem vůl

to že pravdu máš

to vím

jen blbosti dělám

místo vnímání Tebe

potřeb Tvých

o sebe se jen starám

ač nepřímo

přesto to dělám

 

píšu

neb slovy bychto lépe neřekl

píšu neb řeknu víc

píšu neb mě to mrzí

 

věř však slovům

srdcem daným

co k Tobě cítím

srdce oklamat nelze

 

jsem vůl a hňup

arogantní blbec

né však s úmyslem zlým

to přísahám

 

jsi pro mě vším

jen nevím co dělat mám

stůj při mě

ať nato nejsem sám

 

 

 

 

 

Autor JarekBrnoCz, 24.02.2013
Přečteno 432x
Tipy 1
Poslední tipující: whiolet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí