Zbraně ...

Zbraně ...

Anotace: ...

Chci aby moje dlaně,
držely tvoje zbraně.
Tvé oči se na mě svádivě dívají,
mé ruce po tvém těle níž a níž padají.
slyším,jak její srdce silně buší,
až mi z toho v uších bzučí,
a cítím spojení našich duší.
Ty mi potom v objetí usínáš,
"Miluju tě", mi potom ze spaní povídáš.
Já doufám, že nezdál se ti jenom sen.
jestli to byla pravda, tak už si mě vem.
Možná na tebe spěchám,
možná jsem moc pozadu,
už na to čekám,
vytvoř semnou diádu...
Autor mr.cool, 25.02.2013
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: Träumer94
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí