Mám pocit, že se ztratím

Mám pocit, že se ztratím

Anotace: z 15.2.2013

Sbírka: Nepokoje v pokoji

Mám pocit že se ztratím.
Tratím slepou věrností
jež mě hostí sametovým snem.
S včerejším obědem
odjedem.

Stojíš.
Strojíš se pomocí půlnočních strojů krojovaných.
Jsi kralevic krajan
hlasem vdaných vnadných váben.
Bílen vápnem na…
zádech.

Nádech!
Autor Jiřinka Mignonka, 26.02.2013
Přečteno 443x
Tipy 3
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y., Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí