Quo vadis,Domine?

Quo vadis,Domine?

Anotace: Netřeba vyhrát bitvu,ale válku!

Ave Caesar...alea acta est!
Komu sláva,tomu čest!
Věčná aura římských měst,
Thráků a Trójanů tvrdá pěst.

Hlavou se dotýkáš oblaků,
myšlenky se dotýkají hvězd,
vznášíš se ve společnosti přízraků,
bájnými bitvami necháš se svést.

Svádím tě také,zcela bez reakce,
velmi mě trápí tvůj nezájem.
Nevím,jak dohnat tě do akce,
můžeme bojovat spolu,ničit se navzájem!

Jak Hannibal přes Alpy převedl své slony,
tak obtížná je tvoje cesta ke mně.
Když už máš ty válečnické sklony,
mé tělo napadni,tvrdě či jemně.

Překroč svůj Rubikon,již není zbytí,
rekům a sokům nastav svou hruď.
Cítím tvé tělo,v sobě chci jej míti,
tak vnikni do mne ...a dlouho tam buď.

Kostky jsou vrženy!Vyhrávám válku!
Těla jsou zničena,tma na nás padá,
Myšlenky prchají,nevnímajíc dálku,
již vím,že máš mě rád
a já tě mám ráda.
Autor Lucisska, 26.02.2013
Přečteno 474x
Tipy 5
Poslední tipující: diciassette, whiolet, Olor
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

také jsi mě zaujala, líbí se mi, ale te konec....mi přijde zbytečný

26.02.2013 17:47:58 | whiolet

děkuji pěkně :)

28.02.2013 14:40:14 | Lucisska

Možná to není technicky nejdokonalejší báseň, ale tématem i způsobem pojetí mě zaujala.
Máš ode mě tip ;)

26.02.2013 11:46:43 | Olor

děkujiiiii mocinky :)

28.02.2013 14:40:29 | Lucisska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí