Technická

Technická

Anotace: ...

Roztroušené vzpomínky
zmrazené na fotkách
z roku X
na nich pán Y a dáma Z
jsou jediným mementem
těch krásných let
odcizených všedností
mládím, strachem i hloupostí
teď v čase X + 1
sedí pán Y + 0 s trpkou lítostí
u kupy obrázků svého života
o dámě Z přemítá
s talentem Picassa
sní o lásce s dámou Z
v zámku z pohádky
snad navždy chycen je do lasa
sebelítosti a hořkých výčitek.
Autor contionor, 27.02.2013
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, Avola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wow! Dobře ty! :)

16.04.2014 17:32:24 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí