V jediné chvíli

V jediné chvíli

Anotace: ..................

v jediné chvíli
roven žebráku i králi
v roztrhaném fraku
či oděn v hermelínu

v jediné chvíli
za mnou mosty se pálí
a v dáli již slyším
šum božích mlýnů

v té jediné chvíli
mě netíží čas
všem hodinám za zády
ručičky svážu

v té jediné chvíli
můj svět nemá kaz
a všechny své problémy
z vědomí smažu

v té chvíli jediné
kdy ženu svou objímám
vše ostatní tak snadno
významu ztrácí

v té chvíli jediné
kdy radostí oplývám
kdy cítím lásku
která se nevytrácí
Autor James Libustka, 28.02.2013
Přečteno 535x
Tipy 13
Poslední tipující: Mia, Druhá jizva v duši, Niky88, Jiná, majdik 2, Robin Marnolli, Bakchus, Avola
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné vyznání, smekám.

28.05.2013 13:57:43 | Mia

konečně :-)

02.03.2013 11:38:22 | Jiná

Kéž bych měla taky jednou tak hezkej vztah =) Je to krásná básnička=)

01.03.2013 10:25:13 | prostejina

hezká je:-)

28.02.2013 17:49:13 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí