Vykřičníky

Vykřičníky

Anotace: Vykřičníky

Vykřičníky. Místo slov ve větě.
Když naposled jsme jeli spolu.
Nejsmutnější pexeso na světě
Po schodech strkal jsem tě dolů.

Pěstmi mě bilas a já pěstmi bil jsem tě
Těmi co propletenými byly včera prsty
Nejhorší pexeso hráli jsme na světě
Slz si, těch zadržených, plnili hrsti.

Příliš hluboko vláčel jsem tě dolů
Tuze hluboko do své duše bolu
Za ruce tahal jsem dolů a dolů
Za vlasy dolů a dolů a dolů
Dolů a dolů a dolů a dolů
Dolů a dolů a dolů a dolů

To stačí
Ach usměj se
To nevadí
Odpusť
Autor nightoul, 28.02.2013
Přečteno 375x
Tipy 8
Poslední tipující: myší královna, mauvais-ange, Morgenstern, MishaX
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí