Dobrá nálada.

Dobrá nálada.

Anotace: ............!

Sbírka: Chvílka čtení

Nálada dobrá,že prý je půl zdraví,
v čekárně doktora letáček praví,
jak ale náladu dobrou můžu mít,
když v tento čas,bez tebe musím být.

Na tebe myslím,přitom básen' složím,
já se v tý samotě steskem snad usoužím,
kdybych byl malíř mohl bych tě kreslit,
takhle co básník,po tobě musím jen tesknit.
Autor jozífek, 01.03.2013
Přečteno 733x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neteskni a s dobrou náladou mysli na příští setkání :-)

láska by neměla být smutná, když je opětovaná ...

01.03.2013 14:58:32 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí