Když uvolním ruku

Když uvolním ruku

Anotace: Určitě to znáte a všude se s tím potkáte. Zkrátka se zakoukáte. :-)

Když uvolním ruku,
napíši tvoje jméno.
Pokud zavřu oči,
uvidím Tě před sebou.

Každá myšlenka vede k tobě a svět náhle zbledne.
Jen tvoje tvář,
co mě denně provází,
ukáže mi,
o co svět přichází.

O mnoho barev,
spoustu zvuků i to nejkrásnější,
miluju.

Máš v sobě moc dávat barvu i život starým příběhům,
i tam těm dávným hrdinům,
co pro lásku obětují svět.

Nyní nejsme v pohádce,
ale žijeme tady a teď,
ruce máme spojené,
vždyť nám patří svět.
Autor Hantec, 04.03.2013
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí