Co nechceš nedělej.

Co nechceš nedělej.

Anotace: ...s chutí do toho,půl je hotovo,....

Sbírka: Chvílka čtení

Co nechceš nedělej,
nic z toho stejně nebude,
co baví tě,do toho se dej,
to dobré je pro tebe i pro ty druhé.

Nemusí to být jen velké dílo,
i malá věc může se velkou stát,
pokud to alespon' toho potěšilo,
kterému z láskou ji chceme darovat.
Autor jozífek, 05.03.2013
Přečteno 571x
Tipy 1
Poslední tipující: Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí