Zamilovaný

Zamilovaný

Anotace: .

Slunce na nebi potemnělo,
ochabl jeho svit i žár,
v prázdnotě vesmíru- hvězd je pár,
srdce mé zdá se zkornatělo.

 

Hnusí se lekníny Moneta,
očím mým- barev svět je skryt,
jak caravaggiův šerosvit,
v samotě sžírá mě temnota.

 

Všechny adorace krásám světa,
zastínil teď jeden fakt,
to tebe- mám víc než rád,
krásná jak bohyně Arfodita.

 

Po tvém boku mi krev vře,
den ožívá písní drozda,
-ó, jak je láska prostá
a kéž v nás nikdy nezemře.

 

 

Autor VE, 06.03.2013
Přečteno 462x
Tipy 7
Poslední tipující: Akrij8, .K.r.i.s.t.y., Miriska, Junnek, Joe Vai, Avola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké. Jako od Pierra de Ronsarda.

06.03.2013 19:41:26 | .K.r.i.s.t.y.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí