Žít s láskou.

Žít s láskou.

Anotace: ...........................!

Sbírka: Chvílka čtení

Bez lásky na světě,
smutno by bylo,
žití by jistě tě
pak ani netěšilo.

Přírodu milovat,
písně co blaží duši,
milé své srdce dát,
být rád že vám to spolu sluší.

Života měl by se každý z nás,
naučit se vážit,
láska ta sama na světě,
umí se ustrážit.

Pokud budou srdéčka bít,
kde lásce se vždy jenom daří,
pak strach o ní nemusíme mít,
at' mladí jsme nebo staří.
Autor jozífek, 07.03.2013
Přečteno 526x
Tipy 1
Poslední tipující: Jack Salmon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí