Madness..

Madness..

Anotace: .

Sklenka sklenku střídá
a rty lační po další,
bys jim nechyběla,
když srdce mé Tě hlídá

A já už dávno vím,
že pohádkové konce nejsou
Pro mne holka nedostižná,
když večer usínám sám
a ne ve dvou

A pak slunce ráno,
stěží svítá do mého nitra,
a o zítra: „je už dávno postaráno“,
když cigaretu upustila,
tiše špitla..
Autor Roger, 08.03.2013
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí