Do poslední kapky..

Do poslední kapky..

Anotace: .

Zamyslet se jen a z hluboka
Se nadechnout
Položit myšlenky na papír
A v těch Tvých se utápět
Jako v odlescích modře
Dětských úsměvů
Červánků
A plačtivých večerů
Když krápe na okap bezelstně
A otisky rtů na líc
Pošlapaly šelmy
Dravci, lovci duší
Zaprodanci
A my
Pokoutníci bez příslibů
Milováni samy sebou
Po okraj němých orgasmů
Se stydíme procitnout
V květy bergamotů
A cítit teplo jedinečnosti
Na špičkách prstů
Když máme štěstí téměř na dosah…

Autor Roger, 09.03.2013
Přečteno 465x
Tipy 4
Poslední tipující: Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí