Bezejmenná

Bezejmenná

Anotace: Neboj, bude to horší... A možná se toho jednou zděsíš.

Ráno chutná trpce
únavou noci
s hrnečkem čaje
u stolu sedí dva cvoci.

Zakroutil hlavou
a mrknul na mě, na komplice
za zvuků písničky
praskající kukuřice.

Snídaně z rozinek
a čokoláda na ovoci,
na stole kapky na nemoci,
básnička na šmíráku
oslní milence minulé noci.

Díval se na mě, znova tak pošetile
pak svedl pohledem boj
u urvaných knoflíčků od košile.

A co hůř,
rána budou horší,
pořád mám totiž chuť
rvát z tebe věci.
Autor Philosophic Theory, 09.03.2013
Přečteno 429x
Tipy 8
Poslední tipující: Týna, Akrij8, Feeria, Joe Vai, LadyElis, Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí moc

09.03.2013 21:08:38 | Feeria

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí